Meistä

Tarinamme

Gaia Essential Academy kehittyi pitkän kasvuprosessin tuloksena. Työskentelimme pitkään oman hyvinvointimme kehittämiseksi käyttämällä monia eri menetelmiä. Pian aloimme auttaa myös muita eteenpäin heidän omien haasteidensa ja tavoitteidensa kanssa. Näin syntyi Hyvinvointikeskus Gaia, jonka upeiden hirsiseinien ympäröimä eheyttävä energia on ollut monien upeiden kasvutarinoiden tapahtumapaikkana. 


Kaiken oppimamme ja kokemamme pohjalta aloimme nähdä, että ratkaisu lähes kaikkiin ongelmiin löytyi kahdesta suunnasta: meidän sisältämme ja luonnosta. 


Meidän kehoomme on ohjelmoitu itseä parantavia ja eheyttäviä mekanismeja, jotka pystyvät tekemään käytännössä mitä vain. Näin siis, jos me emme estä tai tukahduta niitä omilla toimillamme - joko tietoisesti tai tiedostamattamme! Luonto pystyy tukemaan tätä kehon itsensä parantavaa toimintaa monin eri tavoin. Yhtenä isona osana on kasvien parantavat yhdisteet. Tutustuessamme yhä syvemmin näihin näkökulmiin, eteeriset öljyt tulivat yhä voimakkaammin mukaan meidän hoitotyössämme. Ja halusimme jakaa tätä tietoa eteenpäin kaikille muillekin. Tätä visiota toteuttamaan perustimme Gaia Essential Acadamyn, sillä haluamme viedä eteeristen öljyjen voimaa ja sanomaa eteenpäin kaikkialle maailmaan! Tuletko sinäkin mukaan?

Ongelma:

Mitä voisin tehdä silloin, jos oma elämäni ja hyvinvointini ei ole sillä tasolla, mitä haluaisin?

Ratkaisu:

Ensimmäisenä ja tärkeimpänä asiana on kääntää huomio omaan sisimpääsi, sillä kaikki voima ja vastaukset löytyvät lopulta sieltä. Jos koet, että et pääse sillä matkalla eteenpäin, etsi tukea ja ohjausta omaan prosessiisi. Me autamme Hyvinvointikeskus Gaiassa oman itsesi ja sisäisen voimasi löytämistä kokonaisvaltaisesti erilaisten eheyttävien kehohoitojen ja intuitiivisten työpajojen avulla. Lisäksi ohjaamme sinua löytämään luonnon parantavan voiman eteeristen öljyjen avulla tällä sivustolla. Tervetuloa matkalle parempaan hyvinvointiin kanssamme!

Tiimi

Jussi Helaakoski

perustajaJÄSEN, kouluttaja ja kehohoitaja

Pohjakoulutukseltani olen opettaja ja työskentelin pitkään opetuksen tutkimuksen parissa yliopistomaailmassa. Oman itseni hoitamisen kautta kouluttauduin tämän jälkeen kehohoitajaksi ja koulutetuksi hierojaksi. Hieronnan lisäksi teen myös jäsenkorjausta ja Rosen-menetelmää. Tutustuttuani eteerisiin öljyihin ja koettuani niiden voiman halusin käyttää omia vahvuuksiani opettaakseni niistä muillekin. Gaia Essential Academy on paikka, missä voin yhdistää kaikki tähän mennessä keräämäni tiedot ja taidot ja pääsen tuomaan hyvinvointia maailmaan omien lahjojeni avulla!

Lisette van Cuijck

perustajaJÄSEN ja hyvinvointivalmentaja

Eteeriset öljyt ovat olleet mukana elämässäni jo yli 25 vuoden ajan. Myöhemmin opin useita intuitiivisia ja voimallisia hoitomuotoja, joista lähimpänä sydäntäni ovat True Voice ja Eheyttävä intuitiivinen maalaus, joita ohjaan Hyvinvointikeskus Gaiassa. Kuitenkin luonnon ja erityisesti eteeristen öljyjen voima ei ole lakannut hämmästyttämästä minua kerta toisensa jälkeen. Siksi lähdin innolla mukaan toteuttamaan tätä suurta visiota, jonka avulla voisimme yhdessä tuoda eteeristen öljyjen voimaa ja sanomaa kaikkialle maailmaan!

Tanja Leppäaho - professori

Olen saanut Hyvinvointikeskus Gaiassa syvällisiä kokemuksia ja oivalluksia sisäiselle matkalleni. Intuitiivisen maalauksen ja True Voicen työpajoissa pääsin niin omien haavojeni kuin vahvuuksieni äärelle ja sain balsamia haavoilleni ja uskoa tulevaisuuteen taiteen, myötätunnon ja läsnäolon vahvojen kokemusten kautta. Menneisyyden taakoista tuli minun erityisen vahvuuden ja herkkyyden peruskiviä.

Hyvinvointikeskus Gaian palveluissa läsnä on myös eteeristen öljyjen uskomaton tasapainottava voima. Ne ovat olleet suurena apuna, kun olen etsinyt vastauksia sisältäni, purkanut menneisyyden taakkoja ja etsinyt luonnonmukaista tasapainoa ja tukea tunne-elämääni. Lisäksi olen käyttänyt eteerisiä öljyjä myös aineenvaihdunnan virkistämiseen, kehon kipujen luonnonmukaiseen lievittämiseen, syvän unen äärelle pääsemiseen ja kodin tunnelman luomiseen. Suosittelenkin kaikille eteerisiin öljyihin tutustumista. Ja Lisette ja Jussi ovat mielestäni parhaita mahdollisia ohjaajia tälle matkalle, koska heillä on laaja ja kokonaisvaltainen näkemys hyvinvoinnista ja sen tukemisesta luonnonmukaisilla ja ihmisen aitoa sisintä tukevilla tavoilla.

Tee Minun eteerinen öljyni -testi!

Löydä oma eteeriNen öljysi ja pääset mukaan ILMAISELLE videokurssille!

>